La Mercanti, johtava italialainen sisustusyritys

LaMercanti on ollut "Made-in-Italy" -kalusteiden johtava myyjä vuodesta 1997. Vankan kansainvälisen kalustekokemuksemme ja intiimin tuntemuksemme avulla voimme tarjota kattavan valikoiman avaimet käteen -tyyppisiä sisustussuunnittelupalveluita osana mitä tahansa yksityistä tai kaupallista kalusteprojektia. Vuodesta 2003 jälkeen La Mercantin asiantuntemuksen todistaa UNI EN ISO 9001:15 -sertifikaatti.

Avoimuus, arvokkuus, esteettisyys ja ammattimainen lähestymistapa ovat ydinarvojamme, jotka määrittelevät sekä sisäiset että ulkoiset suhteemme henkilökunnan, asiakkaiden, toimittajien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa.

 • staff 01

  Marco Olivieri

  dr. Marco Olivieri

  Founder & CeO
  La Mercanti Srl:n perustaja ja toimitusjohtaja. Markkinointi- ja myyntiasiantuntija. Strategioiden täytäntöönpano, innovointi ja liiketoiminnan huippuosaaminen. "Näen itseni innovatiivisena ajattelijana ja innokkaana oppijana... Pidän uusien ideoiden esittämisestä henkilökunnan innostamiseksi".
 • staff 02

  Andrea Bollettini

  Andrea Bollettini

  Founder and Logistics specialist
  Perustaja ja logistiikka-asiantuntija. Varastotoiminnan optimointi: varastotilan järjestys, työprosessit ja operatiivinen työnkulku. Olemassa olevien varastojen organisointi uudelleen ja uusien varastojen suunnittelu.
 • staff 01

  Mirco Cameli

  Mirco Cameli

  Quality Manager
  Laatupäällikkö La Mercantilla. Mirco on avainasemassa sisutussuunnitteluprosessimme toimintojen koordinoimisessa. Mircon motto on: "Älä ikinä lopeta kehittymistä".
 • staff 01

  Antonio Consorti

  Antonio Consorti

  Interior Designer
  Sisustussuunnittelija La Mercantilla. Antonialla on laaja kokemus sisutussuunnittelusta yrityskäyttöön. Hän on toimittanut useita laadukkaita ratkaisuja arvokkaille toimisto-, yritys- ja yksityisasiakkaille. Hänen panoksensa projekteihimme ja sisustussuunnitteluun, toimistojen pohjapiirrosten suunnitteluun sekä projektien lopullisen toimitukseen on mittaamattoman arvokasta.
 • staff 01

  Silvia Tavoletti

  Silvia Tavoletti

  Administrative Account
  Hallinnollinen johtaja La Mercantilla. Silvian energian ja intohimo täydellisen ratkaisun etsimiseksi on tehnyt hänestä yleisosaajan hallinnon ja logistiikan alueilla. Silvia on laskutuksen guru ja tilausseurannan kuningatar. Hän on vastuussa asiakkaiden, toimittajien, hallinnon ja henkilökunnan välisestä yhteistyöstä.
 • staff 01

  Ida Raffaella Mecozzi

  dr. Ida Raffaella Mecozzi

  Sales Account
  Myyntipäällikkö La Mercantilla. Yhtä tehokas sekä osana tiimiä että itsenäisenä asiantuntijana. Raffaella mukautuu aina asiakkaan tarpeisiin ja on keskittynyt toiminnan edistämiseen. Hän on älykäs ja luova, varautuu muutoksiin ennalta ja tarttuu tilaisuuksiin. Raffaella puhuu italiaa, englantia ja ranskaa.
 • staff 01

  Laura Olivieri

  dr. Laura Olivieri

  Sales & Customer care
  Vastuussa myynnistä ja asiakaspalvelusta. Laura on tulossuuntautunut henkilö, joka tietää kaiken huippulaatuisesta asiakaspalvelusta. Laura puhuu sujuvasti italiaa, englantia ja ranskaa.
 • staff 01

  Giulia Santomo

  dr. Giulia Santomo

  Sales & Customer care
  Giulia is responsible for managing corporate international clients and A&D. She guides customers to make confident, intelligent office furniture decisions. Then she takes the lead to combine the realisation of their projects with the service they expect. Speaks Italian, English and French.
 • Silvia Capriotti

  Silvia Capriotti

  dr. Silvia Capriotti

  Sales & Customer care
  Vastuussa myynnistä ja asiakaspalvelusta. Päämäärätietoisen ja ihmissuhdetaitoisen Simonan tehtävä on asiakkaiden vaatimusten ymmärtäminen ja täyttäminen. Hän puhuu italiaa, englantia ja espanjaa.
credit card Visa credit card Mastercard credit card American Express PayPal
Privacy Policy